Latitude 64 Luxury E4 Bag Blå

Luxury Bag

Som navnet indikerer er det luksus. Luxury Bag er lavet til at bære 20-30 discs, hvis alle rum bruges. Der er plads til alt, hvad man skal bruge til en Disc Golf turnering og den sidder perfekt på ryggen. Den ultimative rygsæk fra Latitude64.

latitude 64 luxury e4 backpack blue right

Core Bag Pro

Core Bag Pro rammer det gyldne ”sweet spot” af kapacitet kontra brugervenlighed. Med det ergonomiske design holder du vægten tæt og højt oppe på ryggen. Den er mere robust og har mere plads end Core tasken, men meget lettere end Luxury Bag.

latitude 64 core pro bag red right
Latitude 64 Core Bag Disc Golf Taske

Core Bag

Core Bag er let, slank, overkommelig og vil holde alt, hvad der er nødvendigt for en Disc Golf runde. Denne begyndervenlige rygsæk kan rumme op til 18 discs i hovedrummet og 2 puttere i det øverste rum. Den lette vægt og slanke profil er god for din ryg og vil styrke din vedholdenhed på banen.

latitude 64 core bag black right
Latitude 64 Swift Bag Pattern Disc Golf Taske

Swift

Den bedste begyndervenlige rygsæk på markedet. I det prisniveau har den en fantastisk kvalitet. At bruge en rygsæk som Disc Golf taske er bare bedre for ryggen. Swift Backpack indeholder alt, hvad du har brug for til dine Disc Golf ture, uden at grave et hul i din tegnebog.

Practice Bag

Klar til at forbedre dine Disc Golf færdigheder? Latitude 64° Practice Bag er den bedste Disc Golf taske til opbevaring af dine discs. Den kan opbevare op til 45 diske og muligvis mere, afhængigt af variationen af puttere, midrange og drivere. Kom ud med alle dine discs og finpuds dine færdigheder med Latitude 64°-Pratice Bag!

Latitude 64 Practice Bag Disc Golf Taske
Latitude 64 Slim Bag Disc Golf Taske

Slim Bag

Dette er tasken for spillere, der ønsker noget funktionelt at sætte et mindre antal discs i. En starter taske, der kan rumme op til 8 discs og en drikkedunk. Uundværlig i starten af ens Disc Golf eventyr.

latitude 64 slim bag red front