BANEDESIGN

I vores design af Disc Golf baner er der fokus på naturen, sikkerheden, brugervenligheden, sværhedsgraden, og ikke mindst helhedsoplevelsen.

Vores kvalificeret designere er erfarne spillere og designere, der igennem deres Disc Golf karrierer har spillet hundredvis af forskellige huller og oplevet mange forskellige banedesign. På grundlag af den viden og erfaring som vores designere har, er de yderst kvalificeret til at kunne designe en bane med en professionel vinkel med hensyntagende til spillere på alle niveauer samtidig med, at de har fokus på områdets andre brugere.

Sundeved Efterskole Disc Golf Bane
Middelfart Gym Disc Golf Bane
Aarhus Hostel Disc Golf Bane
Højby Disc Golf Bane
Ensted Disc Golf Bane

Med et godt og gennemtænkt design, er det muligt at gøre banen så god, at både nybegynder og professionelle spillere vil føle sig udfordret og trygge på banen.

Vores professionelle designere bestræber sig på at benytte så meget som muligt af naturens egne forskelligartede forhindringer og ved præcis, hvilke træer og buske, der skal beskæres om nødvendigt, for at få de bedste og mest interessante huller.

En omhyggelig gennemgang, kortlægning af huller og logisk design vil naturligvis kræve mere tid, men designomkostningerne bør ikke nedprioriteres, da omhyggelig banedesign vil have store fordele for naturen, sikkerheden omkring banen, brugervenligheden og ikke mindst at finde den rigtige sværhedsgrad til banen.