10 punkter til bane etablering

Ønsker du en ny disc golf bane?

  1. Udfind 1-3 egnede områder.
  2. Tag kontakt til kommunen, skolen, kursuscenter, mm.
  3. Undersøg muligheder for finansiering enten igennem kommunen eller fundraising
  4. Skitser en projektbeskrivelse med en tidsplan
  5. Design af disc golf banen
  6. Godkendelse af projekt inkl. finansiering
  7. Bestilling af udstyr
  8. Banepleje, beskæring, græsslåning mm.
  9. Etablering af banen
  10. Åbningsarrangement

Frisbeesport kan hjælpe med alle punkterne og har erfaringen der skal til at få projektet i jorden, så tag kontakt til os så hurtigt som muligt i processen og lad os sammen få projektet ført ud i livet.

KURVE

Kurvene er den vigtigste del af en FrisbeeGolf bane. Latitude64 FrisbeeGolf kurv har den højeste standard og er godkendt af det internationale sportsforbund, PDGA, til konkurrence-niveau. Kurven er malet i en gul farve for at skelne den så meget som muligt fra træer, buske mm. og for at kunne navigere igennem banen så nemt som muligt.


Læs mere her

SKILTE

Infotavlen er den første information spillerne møder, når de kommer til Disc Golf banen. Infotavlen er en guide til spillere og ikke mindst andre brugere af området.

Tee-skilte er placeret i en fremtrædende position i umiddelbar nærhed af tee-stedet på hvert hul.


Læs mere her

TEE-MÅTTER

Tee-måtter af kunstgræs er den nye standard for tee-steder på Disc Golf baner. Tee-måtter fra Latitude 64° medvirker til at spilleren får en markant forbedring til udførelse af kastet og nedsætter risikoen for skader.


Læs mere her

BANEDESIGN

Vores professionelle designere bestræber sig på at benytte så meget som muligt af naturens egne forskelligartede forhindringer og ved præcis, hvilke træer og buske, der skal beskæres om nødvendigt, for at få de bedste og mest interessante huller.


Læs mere her

ØKONOMI

Økonomien bag en Disc Golf bane er en engangsinvestering, hvorefter der kun skal vedligeholdes med græsslåning og beskæring af træer og buske. Økonomisk set er en Disc Golf bane billig at etablere set i forhold til andre sportsfaciliteter som basketballbane, tennisbane, mm.


Læs mere her

da_DKDanish