Frisbeesport

Frisbeesport er Danmarks førende inden for etablering af Disc Golf baner. Med udstyr i højeste kvalitet, som er produceret i EU og erfaring fra tidligere projekter, har vi teamet og ressourcerne til at få dit nye projekt ført ud i livet.

Vores koncept består af professionel vejledning omkring processen for etableringen af en Disc Golf bane, hvor vores erfaring fra mange tidligere projekter giver os en fordel. Vi leverer udstyr i højeste kvalitet, som er produceret i Europa samt vejledning til selve installationen af udstyret i jorden. Konceptet er oprindeligt fra Sverige, hvor det har fungeret optimalt igennem mange år og har været en betydelig medvirkende faktor til den store udvikling af sporten i Sverige.

“When Quality matters”

Produkter

Få et nemt og overskueligt overblik over vores produkter og få nærmere info om dem her.


Læs mere her

Ny Disc Golf bane?

Har I et Disc golf bane projekt i tankerne – få professionel vejledning omkring processen for etablering af en Disc Golf bane.


Læs mere her


TAK til FrisbeeSport for professionel vejledning til huller i forbindelse med den kommende bane ved Middelfart /Lillebæltsbroen samt tilbud til udarbejdelse af budget og projektbeskrivelse. Banen forventes opstartet sommeren 2021.
Holger Vestergaard Lillebælt Discgolf Klub
Designet blev tilrettelagt efter alles ønsker, så både skolen og andre interesserede kan bruge banen. Gennem hele processen er der blevet arbejdet med respekt for skolens område, behov og sikkerhed.
Nina Lykke Petersen
Nina Lykke PetersenHøjby Skole
Tidligere
Næste

Find masser af lækre produkter fra Latitude64, Dynamic Discs og Westside Discs i vores shop


Latitude 64° Danmark

Følg os på inde på Instagram og få løbende opdateringer på nyheder og events.


Latitude 64° Danmark

Følg os på inde på Facebook og få løbende opdateringer på nyheder og events

da_DKDanish