“When Quality Matters”


Om os

Virksomheden er stiftet i 2016 af Martin & Kristian Spliid under navnet VS Sport og er i dag et selskab med navnet FrisbeeSport ApS. Idéen bag er at tilbyde erhvervslivet, foreninger og det offentlige den helt optimale rådgivning i processen med at etablere en ny Disc Golf bane. Med over 30 års samlet erfaring i sporten er vi rigtig godt klædt på til at løse alle udfordringer.

FrisbeeSport er en virksomhed, som tilbyder salg og rådgivning i hele processen med at etablere en Disc Golf bane. Det vil sige rådgivning ifbm. opstart, herunder kontakt til lokale instanser og fundraising, et professionelt design med udgangspunkt i kundens ønsker til sværhedsgrad og brugertype, salg af markedets bedste Disc Golf udstyr og installation af banen.

Vi er eksperter i vores fag Disc Golf, og tilbyder derfor markedets bedste produkter, samt service på højeste niveau. Vi benytter os af anerkendte banedesignere og sikrer derfor vores kunder en langtidsholdbar løsning som kan udfordre selv de dygtigste spillere i verden.

Vi uddanner løbende vores medarbejdere således vi fortsat kan sikre kunderne den bedste rådgivning og løsninger. 

Vi har siden 2019 samarbejdet med Latitude 64 som er en producent med base i Skellefteå, Sverige. Latitude 64 er blandt verdens største producenter og producerer i den absolut højeste kvalitet. Latitude 64 producerer desuden private label produkter for nogle af verdens andre førende leverandører.

Med vores samarbejdsaftale med Latitude 64 leverer vi produkter fra følgende brands:

Vi leverer projekter i alle størrelser lige fra campingpladsen med en mindre 3 hullers børne bane til 18 hullers turneringsbane og salg af Disc Golf udstyr.

Vi lytter til vores kunders ønsker og sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger som matcher krav og ønsker.

Vores samarbejdspartner Latitude 64 har mottoet ”When Quality Matters”, som forener service og kvalitet præcis som vi i FrisbeeSport sætter en stor ære i at udøve.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med dit nye Disc Golf projekt, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Det er ganske gratis og uforpligtende med en snak omkring jeres behov og ønsker, og hvordan vi hos FrisbeeSport kan skabe stor værdi for dig.


PDGA #40430,
Kristian har spillet disc golf i over 15 år og været blandt de top 3 de sidste mange år med titler som gentagende Danish Tour vinder samt Dansk mesterskab 2017. Med erfaring fra mange internationale baner har han erhvervet sig viden omkring gennemgang og design af baner på alle niveauer.

Kristian Spliid

Medejer | Administration | Indkøb & Salg


kristian@frisbeesport.dk

PDGA #38487, Martin har spillet disc golf i over 15 år og blev Danmarksmester i 2020. I 2010 designede han sin første Disc Golf bane i Ebeltoft, som var med på Danish Tour i de efterfølgende år. Igennem de sidste mange år har Martin designet utallige baner og rådgivet flere klubber omkring opstart af foreninger og baneprojekter.

Martin Spliid

Medejer | Banedesigner | Sponsorater & Salg


martin@frisbeesport.dk

PDGA #85279, Jason har spillet Disc Golf i 7 år. Jason har en fortid i konkurrencesvømning på nationalt såvel som internationalt topniveau, som både udøver og træner. Jason har en stor passion for at undervise, og brænder for at udbrede sporten og hjælpe folk til at øge deres niveau.

Jason Valentin

SoMe | Disc Golf Instruktør


jason@frisbeesport.dk

PDGA #91583, Peder har spillet disc golf på amatør niveau i 5 år, og har deltaget i turneringer i Skandinavien. Udover turneringer har han spillet baner i Sverige og i særdeleshed Finland. Med sin salgsmæssige baggrund er Peder en del af salgsteamet.

Peder Klink

Salg


peder@frisbeesport.dk

PDGA #94379
Mikkel har spillet disc golf på amatør niveau i 5 år og deltaget i flere danske turneringer. Med sin grafiske baggrund, står for han design af skilte, oversigtskort og marketingsmateriale.

Mikkel Zeeb

Grafisk design


mikkel@frisbeesport.dk

da_DKDanish