ProBasket Elite

Den professionelle Latitude 64° ProBasket Elite er lavet til at modstå elementerne og det bedste valg til enhver permanent Disc Golf bane. Den er produceret i EU og galvaniseret, så den har en lang holdbarhed. Den er PDGA godkendt til højeste turneringsniveau.


Bestil her

Latitude 64 ProBasket Elite - Disc Golf Kurv

Pro Basket Trainer

ProBasket Trainer er en solid kvalitetskurv til hjemmebrug, der let kan samles og flyttes rundt på. I modsætning til mange billige kurve har denne et udseende og en fornemmelse af en turnering kurv. Den kan bruges til midlertidige baner, hvor det indbyggede hjul gør det nemt at flytte rundt med den. Den er PDGA godkendt til turneringer op til B-tiers.


Bestil her


ProBasket Skill

ProBasket Skill er for spillere, der ønsker at forbedre deres putt færdigheder. Med sin smalle profil vil den gøre det nemt og sjovt at øve sig. Når du har trænet med en Skill bliver turneringer nemmere, når du skifter fra ProBasket Skill til en turneringskurv. Den lave vægt, den lille mobile fod og opdelte stang gør denne kurv let at bevæge rundt.


Bestil her

Latitude 64 ProBasket Skill - Disc Golf Kurv

ProBasket GO

ProBasket GO er som den hedder til at tage med rundt. Du kan tage den med overalt… Den har en robust centerstang, holdbar lærredsplade og 16 zinkbelagte kæder. Stativets base og kurv låses på plads fra en sammenfoldet position for super hurtig samling. Kurvens vægt er kun 10 kg, og en skulderremtaske er inkluderet for at gøre transporten nem og let.


Bestil her

Latitude 64 ProBasket GO Disc Golf Kurv

da_DKDanish